Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

 

Täällä saa

- Pyytää hoitsua

- Kommentoida sivuja

- Jos jokin on epäselvää, kysykää rohkeasti

- Osallistua kisoihin

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Hiekkamyrsky

26.05.2018 12:38
Onko sivu lopetettu?

Nimi: Poniystävä

18.12.2016 17:42
Saanko hoitsuksi Daimin ja sen varsan?

Nimi: moi

29.10.2016 13:12
Oot varmaan jo lopannut...

Nimi: miia

14.07.2015 19:37
Saanko hoitaa SP Sweet Candy "Sweet"

Nimi: Rousku
Kotisivut: http://precios.hevosblogit.fi/nayttelyt//

17.02.2015 14:51
Varsasi Cindy on kutsuttu Schleichtalli Preciosin virtuaalinäyttelyihin! Varsan luokka on "Tammat, alle 3 vuotta". Varmistathan osallistumisesi sähköpostiini.

Nimi: Horsegirl

29.09.2014 20:33
Haluisin hoitaa cindyä

Nimi: Starshine

31.12.2013 12:48
Voinko ttaa ton varsan nimeltä vikkelä?

Nimi: shetukka

22.06.2013 16:44
voinks alkaa hoitaa daimii tai sitä fslabellaa?

Nimi: Jessi

21.03.2013 07:38
moi!
kivat sivut sulla:) tuleeks heppoja vielä lisää?

Nimi: Rosa
Kotisivut: http://www.kielontalli.suntuubi.com/

31.12.2012 23:27
~KISAKUTSU~
Tervetuloa Schleichtalli Kielon järjestämiin estekilpailuihin 10.1.2013!
Kisat pidetään Kielon kentällä. Kisoihin saa osallistua schleichhevosella tai virtuaalihevosella. Paikalla on puffetti. Lisätietoja Kielon sivuilta! :)
Hyvää uutta vuotta!

Nimi: Satu

12.12.2012 16:53
Ja: Mä en oikeen tajuu tota v€ juttuu ????

Nimi: Satu

12.12.2012 16:30
Moi! Ihanat sivut, mullakin on scleichejä. Saisinko alkaa hoitaa Adalmineä?!? Jooko? Saanhan?!?

Nimi: laura

23.11.2012 23:18
ihanat sivut ja hevoset!
pääsenkö Hortsun hoitajaksi?

Nimi: oona

05.10.2012 18:07
Hei, oona täällä taas!
Sori tämä järkyttävä epäaktiivisuuteni, tarkoitus olisi aloitella remppa tässä ihan lähiaikoina!

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://siittolacrystal.webs.com

14.04.2012 21:54
Heipä hei, kaikki yhteistyöläiset niin Crystalin kuin Auringonlaskun y-työlistoilta :) Täällä taas minä, Anzkuli kerron teille vähän siitä, kuinka lähinnä virtuaalielämä on mennyt eteenpäin. Niin ja sitten tottakai jaksatte lukea nämä mun sepustukset...

AURINGONLASKU
Auringonlasku joutui kokemaan suuria uudistuksia, kun huomasin valitettavasti, että Kiian ostaman levytilan aika oli mennyt umpeen. Joudun nyt siis siirtämään kuvia galleriasta muille kuvasivuille ja linkittää ne sieltä hepan omille sivuille ja näin. Kaikkien hevosten linkit tulevat siis muuttumaan, että saan sinne uuden ulkoasun, jota nyt olen aika pitkään tuolla koneeni syövereissä säilyttänyt. Auringonlaskussa on mennyt aika tasaisesti eteenpäin. Ehkä turhan paljon tulee turhia yksityisviestejä; hermostuttaa, kun ihan jotain itsestäänselvyyksiä kysytään yv:n välityksellä. (kaikille spämmäreille tiedoksi, minulla on muutakin elämää, kuin teidän aivanturhiin viesteihinne vastaaminen) Samaa asiaa voi myös ajaa chatin välityksellä, saa nopeammin keneltä tahansa vastauksen eikä minlla mene hermot, eikä tarvitse minun vastata illalla koulun jälkeen neljästä kuuteen vain kaikkien ylläpitämien sivujeni viekkuihin. Mulla on muutakin tekemistä, etenkin, jos haluatte, että kaikki sivut tulee edes johonkin järjestykseen ennen kesälomaa.
Olen myös jotain ihan perusmuokkauksia Auringonlaskuun joutunut tehdä. Kieliasua monelta osin korjattu, arvostelut laitettu omaan otsikkoon, vitsejä sinne keräsin, kun sellaista pyydettiin, copyt entistä selkeämmin ja yhdessä paikassa, y-työläisten linkit toimivat vihdoin ja näin päin pois, pitäisi vain ne hevoset tosiaan saada oikeille paikoilleen, ja pitäisi nähdä Kiia tässä joku päivä, niin pääsisin kyselemään kaikennäköistä. Todennäköisesti nähdään nyt ensi viikon lauantaina tai sitten 5.5. Lupasi myös ainakin jotain uusia kuvia lähettää (ja Anzkuli on happyhappy). Tein tässä taas pari viikkoa sitten noille hevosillekin karsinapaikat (innostuin vetelemään Paintilla viivoja ja totesin sitten, että siitä tulikin Auringonlaskun en-enää-muista-mikä-talli), mutta eivät sen levytilan tämänhetkisen 200% vuoksi vielä mahdu sivuille (aloitin kuvien poistamisen reilu 400%:sta, että edistystäkin on tapahtunut :D). Lisäsin myös toiveesta tuollaisen 'hoitajaksi?' -osion, ja ryhmittelin navigaatiossa noita sivuja toisten alle, pitäisi olla helpommin ymmärrettävät. Ainakin toivon niin. Kaikennäköisiä ehdotuksia saa ja kannattaa vielä laittaa Parannusehdotusviekkuun, joka löytyy tavallisen vieraskirjan alta.
// Ja juuri, kun kehuin Auringonlaskua siistiksi, eksyn sinne itse... (etsin teidän y-työläisten osoitteita)

CRYSTAL
Crystal on vieläkin rempassa, mutta Tiikeri toivottavasti tuo apua minun elämääni. Hoitajatoiminnan lopetan, ja sen tilalle tulee... Ömm, selitän... Siis tein jokaiselle hevoselle omat hoitoviekut (lisään linkkejä sivulle samalla, kun laitan tätä viestiä y-työtalleille), ja niitä voi nyt kuka tahansa hoitaa, eikä minulle tule harmaita hiuksia siitä, että hoitajia tulee, varaavat hoitohevosen, eivätkä sitä koskaan hoida. Nyt kellään ei ole virallista hoitohevosta, ja yksi ja sama ihminen voi hoitaa vaikka kaikkia hevosia vuorotellen. Lisään myös ihmisten tiedot, jotka ovat hevosiani hoitaneet, ja ehkäpä sitten mietin jollekkin pienelle klinikalle rekisteröitymistä, jos vaikka heppojen terveydentilan ja tarkastukset ym. saisi sinne hoitoviekkuihin :) Vielä en ole päättänyt, mitä hoitajille annan, mutta tiedot lisään (= nimi, viimeisin hoitopäivä, rahat/pisteet). Rahaa mietin, mutta mitä sillä sitten saisi? Hoitopisteitä voisin myös antaa, aina yhdestä tarinasta yksi piste, tai kymmenestä rivistä yksi piste tai vastaavaa, ja pisteistä saa aina jotain(?). En tiedä vielä. Grafiikkaa, luonnetta, piirustelua, tietoja, arvostelua... Eijei, en vielä ole päättänyt. Jos rahalla mennään, niin sitten taas hepoille varusteita, mutta ei oikein intouta. Ehkä kuitenkin niitä pisteitä.
Kisoihin olen myös kyllästynyt osallistumaan koko katraani kanssa, joten mietin tämänkin "palvelun" ulkoistamista. Kävijät saisivat käyttää kisoissa niitä hevosia, joilla haluavat kisata. Minä sitten laiskana ja helpottuneena ihmisenä ilmoittaisin kisoihin kaikki jäljelle jäävät hevoset, ja minä ainakin olisin tyytyväinen. Saa nähdä, miten toimii. En ole tätä vielä lisännyt Crystalin sivuille, ja se tulee vasta noiden hoitajatoiminnan päivitysten jälkeen. Saattaa siis vielä kestää, kärsivällisyyttä, ihmiset. Koodaus ei ole niin nopeaa, kuin luulette, tai kuten osa jo tietää. (Ah, _erään_ ilme, kun näki mut koodaamassa :D Mjoo...)

IRL
IRL olen ollut tosi kiireinen, koulu vie tosi paljon aikaa, ja teen vielä pienimuotoisesti töitä, käyn ratsastamassa, ja vielä muitakin harrastuksia, läksyt ja pikkusisaruksia (tarkoittaa siis lastenhoitoa) ja näin päin pois, niin osaatte varmasti kuvitella, että minulla tosiaan on erittäin vähän aikaa olla koneella. Yritän tehdä kerralla niin paljon kuin pystyn, mutta aina sekään ei riitä. Ihmiset rakkaat, älkää valittako siitä, etten päivitä päivittäin joitain sivuja, en vain pysty, kun ei ole aikaa. Etenkin (turhiin) viekkuviesteihin menee tosi paljon aikaa ja energiaa, pystyisittekö mitenkään hoitamaan tärkeitä asioita sähköpostilla? Ja ehkäpä jättää niitä epäolennaisia pois? Ei sillä, että te niin tekisitte, mutta kun laitan tämän kaikkialle, niin ainakin joku ulkopuolinen (ainakin minä silloin tällöin osassa viekuista) lukee sen ja ehkäpä vähentää viekkuviestiensä määrää Crystalin ja Auringonlaskun kohdalla. Myös turhanpäiväiset auttamiset (suomeksi siis etäohejistamiset, eli neuvominen ilman, että edes tiedän, mistä itse asiassa on kyse) syövät hirmuisesti aikaani. Ohjeistaminen on kamalan aikaavievää, pitäisi kerätä kaikki ohjeet sun muut Auringonlaskun UKK-kategorian alle.
Ahkerana on pakko olla, koska tavoitteeni on saada kaikki rempat valmiiksi kesäkuuhun mennessä, koska kesäkuun aikana en ole Suomessa. Todennäköisesti 1-3 kertaa sinä aikana pääsen koneelle, ja vielä todennäköisemmin ehdin vain kerran vastata viekkuihin. Joten please, ihmiset, ettehän laita kesäkuun aikana mitään tärkeää minun ylläpitämien sivujen viekkuihin? Täyttäkää ne vaikka toukokuussa tai heinäkuussa, mutta ei kiitos kesäkuussa. Muutenkin täyteen buukattu tämä kesä (joo ette halua tietää, saatte monen metrin litanian, mitä teen kesällä, mitä pitäisi tehdä kesällä ja mitä haluaisin tehdä kesällä). Vielä ei ole näkynyt burnoutin merkkejä, älkää huoliko :) Anzkuli elää vielä. Ja vaikka saisin burnoutin, niin ei paljon meno silti hidastuisi, en enää osaa olla kauaa tekemättä mitään, tulee vieroitusoireita. Etenkin, jos ei sormet pääse näppäimistölle (kuten varmaan viestin pituudesta jo huomasitte...)
Mjoo, lopettelen. EN OLE VIELÄ KUOLLUT ja TERVE OLEN, eikä MIELISAIRAUKSIA vielä ainakaan näkyvissä. Terkkari sanoisi, että hyvässä kunnossa olen, mutta verenpaine erittäin alhainen, kun pyörryn vähän minne sattuu. Kolme kertaa koulussa jo onnistunut pyörtymään... Juubye, ette jaksa lukea enää mun henkilökohtaisesta elämästä (okei, te varmaan jaksattekin, mutta minä en enää jaksa kirjoittaa).
~ Sormetsauhuaa - Anzkuli ~

Nimi: oona

29.03.2012 10:36
Hei!
Minä täällä :)
Kiitos kaikista vieraskirjan mukavista viesteistä. Emmalle vielä sellasta asiaa, että kuvassa tosiaankin juhlitaan varsan syntymää - naamiasten muodossa tietenkin.

En oo päivittäny pitkään aikaan enkä kyllä päivitä nytkään, sillä olen koulun koneelta salaa kirjottamassa tätä viestiä.

T: oona, ylläpitäjä

Nimi: Emma

08.03.2012 13:02
Kun tuolla kuvagalleriassa on kuva, jossa hepoilla on tötteröhatut ja vihreet loimet, niin mitä kuvassa juhlitaan? Varsan syntymääkö?

Nimi: Nani4
Kotisivut: http://kuutamola.blogspot.com/

29.02.2012 18:41
Moikka tosi kiva talli! Muuten sun lipizza varsal on tullu varmaa vahingos sama nimi kun mun lipizza varsal (tarkoitan mustaa) mutta tosi kiva talli!

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://siittolacrystal.webs.com

15.02.2012 19:22
Crystalin ja Auringonlaskun yhteinen y-työkeikka (tulee, vaikka ette olisikaan kuin toisen tallin kanssa y-työssä)
Niin, ja tässä kohtaa pitää repiä hiukset päästä, kun ette tosiaankaan jaksa näitä Anzkulin jaaritteluja kahden kuukauden ajalta, ja etenkin kahden tallin plus SSL:n plus rekisterin plus jne. nettisivuilta. Mutta, jotta päästään itse asiaan, on varmaan minun aikani aloittaa (ja mun puolesta saatte repiä tosiaan ne hiukset päästä, pureskella kynnet ja kielen ja mitä tahansa, kirjettä ei ole mitenkään pakko lukea, kun tiedän, että _jotkut_ eivät sitä jaksa lukea (enkä syyllistä Sonjaa, en...)).

Crystalissa?
Ihan hyvin Crystalissa on mennyt, remppaa pukkaa, ja ulkoasunvaihdos kun on menossa, niin löysinkin vielä mahtavamman ulkoasun, ja ei kun ulkoasuhommat uudelleen käyntiin. Sitten olisi nuo sivujen uudelleenpäivittämiset, mutta tuskin jaksan, joten muokkaan ensin ukoasun omaan käyttööni sopivaksi, lisään jokaiselle n. 200 sivulle, ja ehkä vasta sitten sen jälkeen alan tosissani päivittelemään. Taitaakin olla, että tuolla tiedostojen syövereissä viruu vielä viime kesän kisatuloksia, niitäkin pitäisi pikkuhiljaa alkaa laittelemaan... Eli työtä pukkaa, ei siinä mitään. Tuntuu vain, että oon niin kamalan laiska koodaamaan... Ainakin omia sivujani (eri asia on sitten se, kun teen muille tilauksia, niin kuin näitä nyt tuppaa tulemaan vähän väliä...). Uusia hevosia joulun jälkeen tuli yksi, musta berberitamma Hilla. Hillan löytää tammojen kuvia selaamalla, se kustomoitu musta andalusia siellä jossain päin tammojen linkkejä. Monet hepat etsivät vanhempia, ja suurin osa hevosista etsii jälkeläisiä, joten minun kannaltani olisi ihanteellista, jos olisitte niin ahkeria, että laittelisitte kaikennäköisiä pyyntöjä viekkuun (itse kun olen niin busybusybusy, niin en mitenkään kerkeä hillumaan teidän viekuissanne). Etusivulla on ilmoitettu kaikki hevoset, joille etsin vanhempia ja hevosia selailemalla löytää todennäköisesti miellyttävän hevosen oman heponsa vanhemmiksi. Hoitajat kaikki poistin (tai ovat juuri seuraavana poistolistalla), kun aktiivisin hoitaja hoiti joulukuun alussa. Pitäisi varmaan mainostella tallia tai jotain vastaavaa...

Auringonlaskussa?
Auringonlasku heräsi talviuniltaan tammikuun lopussa, ja koki ylläpitäjänvaihdoksen. Kyllä, kuten arvaatte, minulle työnnettiin salasana ja käyttäjätunnus, joten joudun sitten pyörimään täälläkin. Ei vaiskaan, on kunnia-asia olla Auringonlaskun ylläpitäjä; etenkin, kun tunnen Kiian, tallin entisen omistajan irl. Mutta siitä lisää vasta myöhemmin. Auringonlasku on herännyt hyvin, hoitajia on tämän puolen kuukauden aikana tullut seitsemän kappaletta, ja mielestäni se on erittäin suuri määrä. Auringonlaskussa aloitin myös remontin, tämä kulkee nopeammin kuin Crystalin, kiitos suntuubin valmiiksi koodattujen sivujen :) Auringonlaskunkin hevosille saa nyt sitten tämän y-työkierroksen jälkeen esittää sukulaissuhdepyyntöjä (ja tottakai kaikenlaisia muitakin pyyntöjä ja vastavierailuja jne.). Auringonlaskussa ajattelin myös pitää pienet kisat, kunhan saan remontin pois alta. Uusia hevosia ei tänne ole tullut, ja parhaillani pyydän Kiialta muutamaa kuvaa tallista, jotta saisin talli- osiota täytettyä. Tai sitten minun pitää piirtää Paintilla jotain erittäin mielenkiintoista talliksi kutsuttua värimönjää. Mjaa, taitaa mennä yli aiheen, next one ->

SSL & rekisteri?
tämä ei ole virallinen jäsenkirje, vaan jotain minun omaani, kun on kirjoitusinto päällä. Rekisteriin siis tulossa viikon sisään arvonimikilpailut, jonka lajina nyt sitten esteratsastus. Sivuja kannattaa tarkkailla. SSL:ssä sitten on taas arvonta, joka ratkeaa 1.3, että sinnekin saa tulla osallistumaan. (pieni mainostus; olen pahoillani, jos ei saanut mainostaa...)

Minä itse?
Brrrr... Miksi täällä pitää olla niin kylmä? Ja miksi pitää olla wanhojen pukuharjoituskenraali, josta pääsee vasta kuudelta? Mulla meni viimeinen bussi jo ennen kuutta, ja jouduin sitten menemään siinä naamaa raapivassa lumipyryssä kotiin (= ensin kävelemään ~ 3 km harjoituspaikalta juna-asemalle, juna sentään vain 10 min myöhässä, odottaa sen ajan ulkona & kävelee vielä 3,5 km kotiin. Koululaukun ja jättimuovikassin (jonka sisällä siis vanhojenmekko & alushame & kengät, jotka _eivät_ saa kastua) kanssa.). Mukavaa oli, anteeksi sarkasmini. Jännittää kamalasti perjantain vanhojentanssit, ja huomiset penkkarit, pitää ottaa kamera mukaan. Täällä lukiossa siis ihmiset pukeutuu sisätiloihin, siellä kouluilla, kun olette katselemassa rekkoja, tosi moni on tavallisilla vaatteilla, kun ulkona on niin kylmä. Mutta kaikki on pukeutuneita lukiossa. Ja niin ihanaa, kun juuri lukiossa saa miljoona kertaa enemmän karkkia kuin sain peruskoulussa yhteensä <3 Viime vuonna laukku täynnä karkkia, ei paha, ei paha :)
Kiirettä pukkaa virtuaalimaailman kanssa, mutta jos koeviikkoon mennään (pari viikkoa sitten), niin ihmeen hyvin tuntui menevän kokeetkin. Uuden vuoden jälkeen sain viralliset dogsitterpassit, ja ensimmäinen hoitokoirakin tuli juurikin tuossa koeviikon aikana. Nyt ollaan dogsitterporukalla suunnittelemassa match-showta Riihimäkeen 18.2, joten jos sinne olette tulossa, niin saatte bongata minut kehäsihteerin tehtävästä :)
Hevostaituria suoritan parhaillaan, koulujen loppuessa pitäisi siitäkin valmistautua. Meitä on viisi meidän ryhmässämme, ja minun lisäkseni kaksi saatattekin tuntea. Kanssani on siis jo lopettaneen Lumpeen Angels ja tämä Kiia, joka luovutti minulle juuri Auringonlaskun. Minulla menee hyvin, pikkusisarukset käyvät hermoille, kuten aina, mutta koulu sujuu ihmeen hyvin. Ja jännittää kamalasti ja olen epätietoinen, lähteekö vanhojen jatkojen bussi Martista vai koululta. Mutta lopetan, vaikka asiaa olisi kuinka, koska ette tietenkään jaksa lukea, saati vastata tähän. Mutta pärjäilkää, ystäväiseni :)
- Anzkuli
http://siittolacrystal.webs.com
http://auringonlaskuun.suntuu bi.com
http://ssl.suntuubi.com

Nimi: Snow
Kotisivut: http://schleichtilas.suntuubi.com/

10.02.2012 14:07
kiavt sivut <3 mut master ei oo schleich vaan bullylandi :D

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://auringonlaskuun.suntuubi.com

04.02.2012 15:45
Auringonlasku on herännyt eloon yli puoli vuotta kestäneen tauon jälkeen. Tallin omistaja ei ole vaihtunut, mutta ylläpitäjä on, heipäti hei, kaikille :)
Olimme ennen y-työssä, jatkammeko samaa, vai purammeko sopimuksen? Poistan y-työstä automaattisesti tallit, jotka eivät vastaa helmikuun loppuun mennessä, jonka jälkeen y-työtä pitää uudestaan kysyä viekussa.

Nimi: Emma
Kotisivut: http://teili.suntuubi.com/

26.01.2012 17:13
KISAKUTSU
Tervetuloa osallistumaan herätyskisoihin jotka pidän 19.02.2012!
Kaikki tervetulleita osallistumaan ja kisoihin saa osallistua niin monta kertaa kuin haluaa:)
Luokkia on koirille ja hevosille! ;)

Tervetuloa!
♥:llä Emma

Nimi: Valentine/Kia
Kotisivut: http://kuunkuiskaus.suntuubi.com/

04.01.2012 22:31
~~Kisatalli Kuunkuiskaus~
Talli uudistuu ja toivomme kävijöitä paljon oona ole kiltti ja näyttäydy jo missä olet?

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://-/

02.01.2012 12:39
Saisinko hoitaa, Pilkettä?
hevosenkenkä

Nimi: hietsuntalli fan

28.12.2011 16:37
hieno talli. sulla haluaisin kysyä miksi osan hevosista tiedot on kuvagalleriassa.ja etusivulla on paljon hevosia kuvassa missä ne hevoset on.kiva jos vastaisit pian


Get your own Chat Box! Go Large!

©2019 Riimunnaru - suntuubi.com