Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

 No täällä taas
19.03.2011 13:31 | oona, YP

Arvostaisin että lukisitte nämä blogimerkinnät, hoitajat. Sillä kirjoitan nämä teille ja juuri teille. Moniko teistä seuraa Riimunnarun blogia, siis tuoa yleisblogia? Ainakin 1. Nyt täällä on blogi jota toivon teidän seuraavan, olisiko se mahdotonta että seuraisitte tätä blogia? Täällä ilmoitetaan esim. tapahtumista, varsoista (jos jonkun hoitsulle on tulossa) ja niin edelleen. Tiedän ettette kumminkaan kommaa mutta hei, olis tällanen juttu ideana:

No, esimerkiksi näin:

1.Jutu kirjoittaa haluavansa ostaa hoitsulleen Patchille kesäloimen ja satulan. Hänen v€:sä eivät kuitenkaan riitä. Siispä Anzkuli lainaa hänelle puuttuvan summan. Lainattu summa palautuu aina takaisin lainaajalleen. Jos nyt Anzkuli olisi lainannut Jutulle 50v€ ja Jutu saisi hoitotarinastaan 20v€ ja toisesta hoitotarinastaan 40v€, häneltä otetaan summasta 60v€ 50v€:tä ja ne laitetaan Anzkulin rahoihin. Ymmärrättekö hoitajat?

Tai sitten näin:

2.Kia kirjoittaa haluavansa Firelle uuden riimun, riimunnarun ja loimen. Hänellä on varaa vain riimuun ja riimunnaruun. Rouxu kirjoittaa ostavansa loimen lahjaksi kialle. Tässä hoitaja ei saa menettämäännaä summaa takaisin, kuin ostaisi itselleen mutta tavara menee kaverille. Tajusitteko?

Ehkä jopa näin:

3.Jultzu haluaa ostaa Zephyrille uudet suitset ja satulan mutta hänen v€:nsä eivät riitä. Kia kirjoittaa antavansa Jultzulle lahjaksi tietyn rahasumman (esim. 50v€) satulaa varten. Kia ei saa tätä 50v€:tä takaisin. Toiselle hoitajalle ei kumminkaan saa lahjoittaa rahaa jos hän ei kirjoita sitä tarvitsevansa johonkin ostokseen.

Mikä näistä olisi teistä järkevin menetelmä? Sitten voisi tulla kuukauden/vuoden ystävällisin hoitaja-juttu tän mukana. Nyt te hoitajat päätätte sen tämän blogimerkinnän kommenteissa. Ymmärrättekö? Se on yhtä helppoa kuin kirjoittaa numero 1. Elikkäs nyt ehdotuksia. Äänestätte numeroilla. Älkääkä ajatelko vain: mä menetän kauheesti! Tai: Mä ansaitsen kauheesti. Teidän pitää lahjoittaa toiselle hoitajalle jotain jos hän jotain tarvitsee. Tähän tulee omat sääntönsä kyllä...


 - oona, YP | Kommentit (2)Kommentoi HOITAKAA!
19.03.2011 11:52 | oona, YP

Viime aikoina noin puolet hoitajistamme ovat olleet epäaktiivisia ja pahimmat tapaukset ovat ettei olla puoleen vuoteen hoidettu, vaikka omalle tallille on saatu muistutuksia pari kappaletta. Jokainen epäaktiivinen hoitaja saa 3 varoitusta. Kolmas on punainen varoitus. Punainen varoitus tarkoittaa Riimunnarussa sitä, että sen saamisesta on 1kk aikaa hoitaa ennen kuin erotetaan. Tässä varoituksert tulojärjestyksessä:

  1. Muistutus
  2. Varoitus
  3. Punainen varoitus

Muistutus ihan nimensä muikaisesti muituttaa hoitajaa hoitsuista ja siitä että pitäisi hoitaa, varoitus kertoo että kohta erotetaan ja punainen varoitus kertoo viimeisestä mahdollisuudesta hoitaa.

Tämä on hoitajien ilmoitustaulu jonne kirjoitan asiaa hoitajille. Toivoisin siis että jokainen hoitaja hoitaa viimeistään 2vko. päästä saatuaan punaisin varoituksen sillä siitä on aikaa vain kuukausi erottamiseen. Hoitajat, kesällä olitte tunnollisia koska oli loma eikä tarvinnut käydä koulua. Joo, ymmärrän sen. Mutta en ymmärrä miksi te ette enää käy täällä.

Tämä ei suinkaan koske kaikkia hoitajia, nimittäin kia, sisu & jutu ovat uusia hoitajia. Anzkuli ja Rouxu ovat tunnollisia. En nyt viitsi mainita nimeltä hoitajia, jotka ovat kohta saamassa muistutuksia ja varoituksia, yhdelle lähtee kuukauden päästä punainen varoitus.


 - oona, YP | KommentoiGet your own Chat Box! Go Large!

©2019 Riimunnaru - suntuubi.com