Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä on siis matkat. Hoitaja voi lähteä hoitsunsa kanssa matkalle jos on saanut tarinosta tarpeeksi rahaa. Matkasta kirjoitetaan ihan tavallinen hoitotarina ja kerrotaan millaista matkalla oli.

Kiina 7 päivää 450v€

Matka Kiinaan. Asutte upeassa Kiinalaisessa hotellissa. Talli on aivan hotellin vieressä joten pääset ratsastamaan aina kun haluat. Voitte lähteä retkelle vaikka katsomaan Kiinan muuria tai jos ette jaksa olla ulkona voitte nauttia hotellistanne. Hotellissa on myös mahdollisuus lähteä retkelle jolla tappette paljon kiinalaisia, näette Kiinan muurin ja saatte tutustua Kiinalaisen ratsastuskoulun hevosiin. Voitte myös valita itse mitä haluatte tehdä!

Ranska 5 päivää 500v€

Matka Ranskaan! Asutte upeassa hevoshotellissa. Voitte käydä katsomassa  Notredamea tai Eiffeltornia. Hotellissanne on pieni elokuvateatteri jossa näytetään  hevoselokuvia, joten niitäkin on mahdollisuus nähdä. Voitte lähteä ohjatulle retkelle ja saatte vaeltaa ympäri Ranskaa. Voitte valita suuresta valikoimasta mitä haluatte tehdä.

Irlanti 6 päivää 450v€

Matka Irlantiin. Asutte rauhallisessa kylässä joka on meren rannalla. Talon vieressä on talli jonne mahtuu muutama hevonen tai poni. Voitte käydä ruokkimassa hylkeitä. Voitte laukata rannalle. Voitte myös mennä kaupunkiin tai jos ette halua lähteä merenrantakylästä niin voittehan pysyä siellä. Voitte valita itse mitä  haluatte tehdä.

Itävalta 7 päivää 500v€

Matka Itävaltaan! Asutte omassa mökissnne jonka ikkunasta näkee mökin pihalla olevan tallin. Voitte mennä tutustumaan Espanjalaiseen ratsastuskouluun, Wieniin. Jos haluatte voitte viettää vaikka päivän Espanjalaisessa ratasatuskoulussa. Jos haluatte voitte pysyä myös mökissänne tai vaikka vain tutustua Itävaltaan. Voitte valita itse mitä haluatte tehdä.

Thaimaa 7 päivää 500v€

Voitte matkustaa Thaimaahan missä teille ei kyllä tule kylmä. Saatte nauttia lämpimistä ilmoista varsmaan joka päivä. Voitte laukata rannalla tai jos haluatte voitte mennä uimaan mereen kun on tyyntä. Voitte mennä ohjatuille retkille. Voitte myös retkeillä ilman opasta ja käydä vaikka eläinpuistossa. Hotellinne pihassa on uima-allas myös hevosille joten jos heppa tykkää uida niin sinne vaan! Voitte valita itse mitä haluatte tehdä!


Get your own Chat Box! Go Large!

©2019 Riimunnaru - suntuubi.com